Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au pus în executare, astăzi, 7 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Ialomița și Călărași.

Totul face parte dintr-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, tăinuire și constituirea unui grup infracțional organizat.

„Cu ocazia descinderilor, au fost ridicate în vederea indisponibilizării 2 motoare de barcă, 10 plase monofilament, în lungime totală de 900 de metri, o barcă gonflabilă din cauciuc cu vâsle, 139 de kilograme de pește de diferite specii, valoarea totală a bunurilor ridicate fiind de aproximativ 21.700 de lei. În urma administrării probatoriului în cauză, 2 persoane au fost conduse la sediu pentru audieri, în cauză efectuându-se cercetări și sub aspectul săvârșirii de infracțiuni prevăzute de art. 64 și art. 65 din O.U.G. 23/2008”, au declarat surse din Poliție.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Secției 7 Poliție Rurală Platonești din cadrul I.P.J. Ialomița și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța.

Foto – IPJ Constanța

Comentarii Facebook
NU RATA:   Județul CONSTANȚA/Coronavirus: 413 persoane internate în unitățile medicale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here