Duminică, 3 mai s-a încheiat Ultramaratonul Autism 24 de ore Marea Neagră, care pentru prima dată în istoria competiției nu s-a disputat pe plaja din stațiunea Mamaia, ci în domiciliul fiecărui participant, din cauza pandemiei Covid-19.

Cei 150 de participanți au alergat pentru sprijinirea financiară a copiilor cu autism izolați în casă și care nu au posibilitatea de a-și continua tratamentul.

Participanţii au alergat în casă, pe banda de alergare, pe terasă, pe acoperișul blocului, în curtea casei și pe orice alt traseu care îndeplinește condițiile legale pentru această perioadă.

Evenimentul a avut un scop caritabil și a urmărit strângerea de fonduri pentru realizarea primei platforme online de terapie și suport emoțional pentru copiii cu autism.

Remarcabilă a fost evoluția a trei concurente, care au reușit să se mobilizeze la maximum pe parcursul celor 24 de ore și au alergat peste 200 de kilometri, ocupând podiumul competiției.

Câștigătoarea ultramaratonului este Mara Guler cu 225,18 km parcurși, urmată de Mariana Nenu cu 220,98 km și Ștefania Gabriela Iaciu cu 218,20 km.

Pe locul al patrulea s-a clasat Răzvan Farcaș cu 201 km.

Comentarii Facebook
NU RATA:   Horia Constantinescu, candidat PPUSL: „Constanța are nevoie de locuri de muncă funcționale timp de 12 luni pe an“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here