PMP Constanța  are reprezentant în conducerea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Ruana Ceaușescu a fost numită numită vicepreședinte al autorității, iar decizia a fost semnată de premierul Ludovic Orban. 

“Organizația județeană Constanța a Partidului Mișcarea Populară, condusă de președintele Claudiu-Iorga Palaz, are, începând din 5.05.2020, un reprezentant în una dintre cele mai importante autorități la nivel central. Ruana Florina Ceaușescu a fost numită, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisă de premierul Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial, în funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.
“Pentru PMP Constanța este o onoare să avem un reprezentant la nivel național. În experiență profesională de până acum, Ruana a dat dovadă de profesionalism și seriozitate și sunt convins că nu ne va dezamăgi”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.
“Numirea în funcția de vicepreședinte al AAAS mă onorează și îi mulțumesc domnului președinte Claudiu Palaz pentru încrederea pe care a arătat-o. Voi depune toate eforturile pentru a îndeplini această funcție cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceaușescu.
Precizăm că Ruana Ceaușescu este membru PMP Constanța din 2016 și s-a implicat activ în campania de la alegerile locale, susținându-l pe Claudiu Palaz”, anunță Organizația PMP Constanța, prin intermediul unui comunicat de presă.

Articolul PMP Constanța are reprezentant în conducerea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Ruana Florina Ceaușescu, numită vicepreședinte apare prima dată în Ziarul Amprenta.

Comentarii Facebook
NU RATA:   Mohammad Murad, un nou dosar penal, pentru inducerea în eroare a alegătorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here