De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 265 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 15 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 245 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 54 de persoane internate, dintre care 30 din județul Constanța și 24 din județele Tulcea și Ialomița.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 283 de persoane, care ocupă 12% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.432 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În cursul zilei de ieri, 19 mai a.c., peste 800 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context.

Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Foto – unsplash.com

Comentarii Facebook
NU RATA:   7 operatori de plajă din Năvodari, Constanța și Vama Veche, amendați de ABADL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here