Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) își așteaptă viitorii studenți la sesiunea de vară a Admiterii 2020  în perioada 6 – 25 iulie 2020, pentru programele de licență,  și în perioada 8 – 25 iulie 2020, pentru programele de masterat.

La Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie admiterea va avea loc în perioada 6 iulie – 8 august 2020. În acest interval vor avea loc înscrierile, susținerea probelor de concurs, afișarea rezultatelor și înmatricularea, în funcție de calendarul propriu.

În premieră, la toate cele 16 facultăți ale UOC înscrierea la admitere se va realiza exclusiv online, pe platforma: https://admitereonline.univ-ovidius.ro/. universitatea va pune la dispoziție o platformă de înscriere și pentru românii de pretutindeni: https://admitereonlinerp.univ-ovidius.ro/.

În această admitere, cei care doresc să urmeze cursuri la UOC, indiferent de ciclul de studii, pot beneficia, ca în fiecare an, de locuri bugetate, după cum urmează: studii de licență – 1.350 de locuri, studii de masterat – 650 de locuri, studii de doctorat – 20 de locuri.

Totodată, în acest an, în 13 facultăți ale UOC (Facultatea de Arte, Facultatea de Construcții, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Facultatea de Teologie, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă) admiterea va fi prin concurs de dosare, în funcție de criteriile de selecție specifice fiecărui program de studii, și se va desfășura online.

NU RATA:   România intră în carantină parțială, timp de o lună, începând de astăzi

La  Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie probele scrise de admitere se vor desfășura în aulele UOC, în regim față-în-față, respectând cu strictețe și responsabilitate normele de siguranță în contextul pandemiei.

Toate informațiile legate de Admiterea 2020 la UOC, sesiunile iulie și septembrie, pot fi accesate la http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar și pe site-urile facultăților.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here