Astazi, 31 iulie 2020, a fost lansata candidatura independenta a lui Alexandru Zamfirescu pentru postul de consilier in Consiliul Local Municipal Constanta.

Candidatul Alexandru Zamfirescu este sustinut de Grupul de Initiativa Civica „Constanta MEA„, grup care a fost lansat in ianuarie 2019, si care numara astazi peste 400 de membri si sustinatori.

Va prezentam integral comunicatul care anunta lansarea candidaturii lui Alexandru Zamfirescu pentru Consiliul Local Constanta:

 Buna ziua,

          Sunt Alexandru Zamfirescu, locuiesc in Constanta de 40 de ani si intenţionez sa candidez independent pentru Consiliul Local Constanta la alegerile din 27 Septembrie.

         Am absolvit Facultatea de Drept in 2003 la Bucureşti, după ce anterior am fost elevul Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân din Constanta. Copilăria mi-am petrecut-o tot in Constanta, la Şcoala 30 si la Grădiniţa 17.

          Odată finalizate studiile universitare m-am întors la Constanta unde am fost consilier juridic la Fortuna S.A. si Maestro SPRL, unde am acoperit spectrul lichidărilor judiciare, al reorganizării si insolventei, cu reprezentare in fata instanţelor, pledoarie, inventarierea bunurilor, somaţii de plata si executări silite, organizarea de licitaţii si vânzări conform procedurilor impuse de lege.

           Cu experienţa din domeniul insolventei si al mecanismului de business am mers mai departe si am dezvoltat afaceri si consultanta pentru diverşi clienţi si pentru Gryphon Consulting. Printre rezultate doresc sa menţionez rolul de reprezentant pentru companiile Princess Motor Yachts Sales UK pentru România(2005-2008) si Primatist(2007) precum si volumul de vânzări intr-o zona exclusivista de business, aceea a vânzărilor de iahturi de lux, Simons Voss Mobile Key Technologies (2007) soluţii high-end pentru locuinţe, platforma Alexandru Zamfirescu (www.alexandruzamfirescu.ro) soluţii si consiliere juridica oferite gratuit in format online precum si dezvoltarea de produse noi si retail; comerţ exterior si achiziţii intracomunitare respectând regulamentele EU.

          In prezent sunt broker de iahturi de lux in sudul Franţei pentru Sandino Yachts (un joint-venture româno-britanic), acoperind vânzări si charter, furnizor de servicii de consultanta si crewing, mentenanta, yacht management si servicii exclusiviste.

          Ţin sa menţionez si implicarea in acţiuni civice de protest, fata de ABADL – Protest pentru neaplicarea legii in privinţa utilizării abuzive a plajelor de către operatori, Protest fata de Garda de Mediu Constanta pentru neaplicarea legii si lipsa amenzilor pentru accidentele evidente de poluare a Marii Negre pe care le-am semnalat, protest fata de modificările aduse legilor justiţiei si fata de ruşinoasa Ordonanţa 13.

         Am reuşit sa strâng 10 puncte, 10 lucruri pe care le-as face pentru Constanta, 10 lucruri care sa-i dea un impuls spre o dezvoltare durabila care sa-i redea titulatura de oraş turistic cum era altădată, 10 lucruri care pot fi realizate in 4 ani, realist, daca se vrea.

NU RATA:   Care sunt cele mai gustoase preparate din peste pe care le poti comanda online?

10 PROIECTE PENTRU CONSTANTA

1. Registrul Spațiilor Verzi

2. Parcări publice din fonduri locale.

3. Spital Universitar Municipal, realizat din fonduri europene, după modelul spitalului Ashdod Assuta din Israel.

4. Stadion Farul 50.000 locuri, realizat din fonduri europene, după modelul Allianz Arena (meciuri, concerte, evenimente) – 5.000 locuri de munca si capacitatea de a se autosusține financiar cu un management adecvat.

5. Pasarela din fonduri europene, Poarta 6 – Km 4-5 zona liceului Lucian Blaga după modelul celei din Laval – Mayenne, Franța.

6. Acvariu nou, din fonduri europene, după modelul celui din Valencia Spania, Oceanografic.

7. Un obiectiv de producţie industriala care sa ofere 7.000 locuri de muncă (Ex: Makita, Siemens, Bosch)

8. O fabrica de procesare a legumelor, producţie alimentara si conserve, realizata din fonduri europene, cu o reţea de distribuţie si aprovizionare pentru întregul litoral, care sa susţină 5.000 locuri de munca.

9. Cursuri de calificare din fonduri europene in turism, alimentaţie publica precum și in arta si divertisment, susținute de municipalitate si cu aplicare intr-o zona destinata exclusiv turiştilor care sa includă si artera Ștefan cel Mare. De asemenea obiectivul turistic va conţine si mici magazine artizanale, restaurante cu terase și edificii culturale capabile sa ofere spectacole. Constanța oferă capacitaţi de cazare dar oferta culturala e zero. Cinematografele și grădinile de vară sunt închise și abandonate.

10. Reabilitarea Parcul Tabacariei cu fonduri europene și crearea a 4 atracții turistice noi: o Gradina Botanica, un Bazar oriental axat pe gastronomie, un Muzeul al Aeronauticii “Horia Agarici”, un Muzeul al Filmului intr-un spațiu interactiv pe apa și pe uscat.

         Astăzi vin in fata dumneavoastră, deschis, si va prezint planurile mele.

         Nu-mi place cum arata azi Constanta si vreau ca împreuna sa schimbam starea aceasta, aşa nu mai putem continua. Suntem 14 etnii conlocuitoare, toate dornice sa schimbam in bine aspectul si viata oraşului nostru.

         Constanta Mea, Constanta Ta, Constanta Noastră, Constanta Voastră.

        Doar împreuna putem aduce schimbarea pe care o dorim cu toţii.

              #Constanta10 #ConstantaÎmpreuna #ConstantaUnita  

Pentru a intra în campania electorala, candidatul independent Alexandru Zamfirescu are nevoie de un număr de aproximativ 1300 de semnaturi de sutinere. Persoanele care doresc să semneze pentru candidatura lui Alexandru Zamfirescu pot descărca lista de semnaturi de pe site-ul ConstantaMea.ro – https://www.constantamea.ro/strangere-semnaturi-alexandru-zamfirescu, si de pe pagina oficiala de Facebook a acestuia: https://www.facebook.com/alzamfirescu/

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here