Omul de afaceri Mohammad Murad a inaugurat, oficial, sâmbătă seara, Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, iar cu acest prilej a făcut şi anunţul legat de candidatura la Primăria Constanţa. El a precizat ca va candida ca independent.

”Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei. Vreau să fiu un primar cu totul diferit. Constanța merită mai mult. Nu putem lăsa lucrurile așa. Din păcate, clasa politică are un eșec în administrația locală pentru că nu s-a putut schimba nimic de 30 de ani. Eu sunt în stare să termin Complexul Amfiteatru Belvedere în 3-4 luni de zile și ei nu au reușit să schimbe orașul. Este momentul să dau înapoi oamenilor după atâta experiență cât am acumulat. 

Constanța va fi un altfel de oraș, constanțenii vor fi mândri de orașul lor. Nu voi bate la ușa niciunui politician să mă rog ca el să mă pună pe lista de candidați pentru că nu politicienii decid. Nu mă voi da la o parte pentru că soarta m-a adus de departe. La mine biroul este șantierul, spitalul, patronul care are nevoie să-l ascult. Voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei.

Nu am nevoie de bani, nimeni nu are ce să-mi ofere ca să mă corupă. Vreau să aduc totul la normalitate”, a spus Murad.

Comentarii Facebook
NU RATA:   ATENTIE! SRI averizează: un virus care preia accesul la aplicațiile de internet-banking! Sintagma utilizată în conţinutul mesajului este „Detalii secrete! (COVID-19)”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here