Autoritatea Electorală Permanentă anunţă că astăzi, va avea loc tragerea la sorţi a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secţiilor de votare.

Sistemul Informatic de Monitorizare a Prezenţei la Vot şi de Prevenire a Votului Ilegal va fi utilizat la alegerile locale din 27 septembrie, iar în toate secţiile de votare din ţară va fi cel puţin un operator de calculator care verifică în sistem datele referitoare la fiecare alegător în parte.

Preşedintele AEP, Florin Mituleţu Buică afirmă ca există suficient personal pentru desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor locale.

„Avem personal suficient în acest corp electoral, fie că vorbim de președinții și locțiitorii secțiilor de votare, dar și despre operatori. Ca de fiecare dată, în această perioadă am apelat la cetățeni pentru a se înscrie în acest corp și pentru a avea o masă mai largă de reprezentare în acest corp electoral și ca acest corp electoral să fie continuu activ și în creștere”, a declarat preşedintele AEP, Florin Mituleţu Buică.

Comentarii Facebook
NU RATA:   FOTO| Imagini de coșmar. Mașină făcută praf, oameni în spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here