Liderul organizației județene a Alianței Național Țărăniste (ANT), Tudorel Chesoi, susține coalizarea forțelor de dreapta pentru realizarea unui program comun pentru Constanța. Într-o conferință de presă susținută astăzi, Tudorel Chesoi a afirmat că nu va face alianță cu social-democrații, dar că dorește ca toți candidații să fie decenți și onești și fiecare să recunoască proiectele celorlalți.

„De ani de zile își pun speranța constănțenii, de ani de zile vor un oraș frumos, de ani de zile vor să fie mândri că avem un litoral și o zonă turistică care să fie perla turismului românesc. Poate să fie un moment de răscruce în care toți candidații să ne înțelegem că toți vrem să arate Constanța frumos. Să nu mai criticăm proiectele altuia, dacă sunt bune pentru constănțeni”, a declarat

Candidatul ANT la funcția de primar al Constanței vrea să implementeze un proiect prin care punctele termice din municipiu să fie transformate în centrale pe gaze. Astfel, este de părere Chesoi, municipalitatea ar economisi 15 milioane de euro anual.

Facebook Comments
NU RATA:   Primăria Constanța scoate la licitație spații comerciale din Mamaia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here