Prezent, astăzi, la Constanța pentru a-și susține candidații pentru funcțiile publice, co-președintele Alianței USR PLUS, Dacian Cioloș, a atras atenția asupra dezvoltării municipiului tomitan.

Acesta a precizat că dezvoltarea Constanței nu este importantă numai pentru locuitori, ci pentru întreaga Românie:

„Ceea ce s-a întâmplat şi ceea ce se întâmplă şi va urma să se întâmple în Constanţa nu priveşte doar locuitorii Constanţei, ci întreaga Românie. Ăsta este unul din motivele pentru care sunt aici şi ăsta e unul din motivele pentru care ceea ce aleg constănţenii ar putea avea un impact şi pentru restul României, pentru restul economiei României. Pentru că la 30 de ani de la Revoluţie, cu resursele şi potenţialul pe care-l are Constanţa, acest loc ar fi trebuit să arate altfel astăzi“, a declarat Cioloş.

Co-președintele Alianței USR PLUS a mai spus că potențialul portuar al Constanței nu a fost valorificat și a specificat că sunt necesare investiții importante în această zonă:

„Portul Constanţa nu trebuie să fie o sinecură pentru câţiva neocomunişti care îl ţin prizonier, captiv de ani de zile, ca să nu-şi scape ei cumva controlul pe diferite suprafeţe de acolo, pentru că, de bine, de rău, mărfurile oricum trec prin port într-un sens şi în celălalt, dar nu s-a investit aproape de loc în Portul Constanţa. Ţin minte cât de greu mi-a fost în 2016, am avut doar un an de zile, să înţeleg ceea ce se întâmplă acolo, pentru că erau straturi suprapuse, unul peste celălalt, de interese inclusiv ale unor partide care au trecut pe la guvernare până atunci. Deci Portul Constanţa trebuie să devină o sursă de dezvoltare pentru Constanţa şi pentru România şi nu o sinecură ascunsă de ochii lumii, cu ceea ce se întâmplă acolo.“

 

NU RATA:   CONSTANȚA: La Spitalul Clinic de Boli Infecţioase erau internaţi luni doar 43 de pacienţi cu COVID-19
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here