Fundașul Robert Băjan este noul jucător al echipei FC Farul Constanța, urmând să evolueze în tricoul alb-albastru în actualul sezon al Ligii a 2-a.

În vârstă de 24 de ani, acesta revine acasă, la echipa de unde s-a lansat în fotbalul mare, debutând la seniori, după ce a efectuat ultimii ani de juniorat în cadrul Centrului de Copii și Juniori al FC Farul, și de unde a fost convocat la naționala României sub 19 ani.

Plecat de la Constanța în 2016, Băjan a mai evoluat la SR Brașov, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, FC Viitorul și Rapid București, adunând 145 de meciuri în liga secundă, în care a marcat 7 goluri și a oferit 5 pase decisive.

“M-am întors acasă! Am jucat 4 ani la Constanța, este echipa care m-a format ca jucător și ca persoană. Pot să spun că iubesc FC Farul, mai ales că aici am debutat în Liga a 2-a la o vârstă fragedă și sper să ajut echipa, să fim sus în clasament. Am regăsit Farul înnoit, cu jucători foarte buni. M-au primit foarte bine băieții, am vorbit și cu Mister și sperăm să facem o treabă bună împreună”, a spus Băjan. Fundașul dreapta este pregătit din punct de vedere fizic să revină rapid pe teren: “Fac antrenamentele normal, m-am pregătit bine și sunt ok din acest punct de vedere. Actualul sezon o să fie mai greu decât predecentele, au revenit echipele de tradiție și va fi greu. Prima țintă este calificarea în play-off! Acum suntem pe loc de play-off, dar trebuie să luăm meci cu meci și să scoatem cât mai multe puncte, iar la final tragem linie și vedem unde suntem”.

NU RATA:   Parlamentarii USR își dau demisia ca să nu primească pensii speciale

Băjan le-a transmis un mesaj fanilor constănțeni: “Să fie alături de echipă pentru că fără ei nu cred că echipa ar mai fi existat, să ne susțină și noi îi vom bucura pe măsură”.

Foto – FC Farul

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here