Din cauza instabilității atmosferice și a rafalelor de vânt, astăzi – 26 octombrie 2020, începând cu ora 08,00, mai multe stații de pompare au înregistrat variații și căderi de tensiune. La nivelul județului Constanța, la ora actuală, nu se poate furniza apă potabilă ca urmare a lipsei de energie electrică în localitățile Topraisar, Cobadin, Viișoara și Valu lui Traian., transmite RAJA.

Ca urmare a atenționărilor meteo de precipitații abundente pentru anumite zone din județul Constanța, la nivelul RAJA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, fiind constituite mai multe echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare – wome, vidanje și pompe de mare putere.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Comentarii Facebook
NU RATA:   Ultimele plăţi aferente şomajului tehnic pe martie ar urma să fie procesate vineri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here