Daca te afli in etapele incipiente ale lansarii unui site, trebuie sa stii ca sunt multe decizii pe care tu, in calitate de owner trebuie sa le iei. Printre cele mai importante alegeri se numara gasirea unui design potrivit cu zona de activitate a business-ului tau, a unui domeniu adecvat si care sa fie usor de memorat si nu in ultimul rand, a un serviciu de hosting.

Misiunea prioritara pe care o ai in momentul in care doresti sa iti aduci business-ul in mediul online este alegerea unui furnizor care sa iti ofere cele mai bune servicii in materie de web hosting.

Site-ul tau este compus dintr-o serie de baze de date si fisiere care trebuie pastrate pe un server pentru a putea fi accesate de catre orice utilizator. Acest aspect este posibil cu ajutorul unui serviciu de web hosting. In momentul in care o persoana doreste sa acceseze site-ul este nevoie doar sa introduca adresa in motorul de cautare si astfel conectarea are loc instant.

Iata principalele caracteristici de care trebuie sa ti cont in momentul in care doresti sa achizitionezi un pachet de web hosting:

  1. Uptime –multe afaceri fac foarte multi bani exclusiv prin intermediul site-ului web. In astfel de conditii si nu numai, procentul de uptime este vital. Cu cat timpul in care pagina ta web este inactiva creste, cu atat profitul va scadea considerabil. Ai grija ca furnizorul tau sa garanteze un procent de 99,99% pentru a nu intampina probleme din acest punct de vedere.
  2. Suport 24/7 – indiferent de cat platesti pe abonamentul de web hosting, suportul tehnic reprezinta un must. Un furnizor de incredere iti va pune la dispozitie asistenta tehnica non-stop pentru ca tu sa iti rezolvi problemele eficient la orice ora.
  3. Memoria RAM – componenta responsabila de livrarea rapida de informatii de pe site-ul tau catre utilizatori. Cauta un provider care sa iti ofere pachete promotionale cu un numar cat mai mare de RAM.
  4. Spatiul de stocare – in ultimii ani, batrana tehnologie HDD a fost inlocuita cu tehnologia SSD, datorita rapiditatii si fiabilitatii cu care aceasta raspunde standardelor din 2020.
  5. Securitatea – siguranta datelor si a informatiilor este prioritara indiferent de zona de activitate a business-ului. Vizitatorii au incredere in site-uri care sunt protejate de certificate SSL, asa ca, in momentul in care achizitionezi un pachet de web hosting, asigura-te ca furnizorul tau pune la dispozitie acest tip de certificat.
NU RATA:   Cum alegi cuierul perfect?

Folosirea unui serviciu de web hosting nuanteaza profesionalismul cu care un site se prezinta in fata clientilor sai. Mai mult decat atat, usureaza administrarea acestuia si maximizeaza performantele sale in termeni de rata de click si conversii.

Serviciile de web hosting raspund la toate intrebarile pe care le ai cu privire la site-ul tau si la mentinerea lui online. Alege un abonament care sa raspunda potrivit la cerintele si nevoile sale si lasa-ti afacerea intr-un mediu online sigur care sa ii ofere sansa sa progreseze.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here