Acum nu trebuie sa iti mai faci griji pentru alterarea fructelor sau a legumelor pe timpul verii. Poti proteja fructele si legumele din solar pe timpul verii, folosind plasa de umbrire. Aceasta diminueaza cantitatea razelor solare, care dauneaza plantelor si legumelor. Plasa de umbrire ajuta la scaderea temperaturii din interiorul solariilor sau a unei sere. Odata cu venirea caldurii, se monteaza plasa.

Luminozitatea ridicata si caldura in exces dauneaza plantelor si legumelor din solar si poate duce la nelegarea fructelor si a legumelor in acea perioada, iar plantele sensibile pot ceda usor. Plasa de umbrire se monteaza foarte usor si are o durata de viata de pana la 5 ani. Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu lungimea acesteia, deoarece acum puteti comanda cati metri aveti nevoie, in functie de latimea si lugimea solariilor.

Plasa de umbrire vine la pachet cu o reducere

Aceasta este produsa din cele mai bune materiale, avand in vedere ca se foloseste in agricultura si necesita durabilitate si rezistenta. Gradul de umbrire este de 40%, deoarece plantele au nevoie de lumina pentru dezvoltarea lor in conditii normale si pentru realizarea fotosintezei. Pe langa beneficiile care includ diminuarea caldurii si a razelor solare, plasa de umbrire ajuta la protejarea solarului de vant, animale rozatoare si grindina.

O astfel de plasa creeaza microclimatul adecvat cresterii plantelor si asigura protectie. Acest produs prezinta o multitudine de beneficii si avantaje. Ajuta la evitarea pagubelor produse de canicula, pastreaza o temperatura optima in solar, care nu afecteaza legumele sau plantele. Este stabilizata UV si protejeaza solariile de rozatoare, insecte, grindina si lumina in exces.

Plasa de umbrire este stabilizata UV

In fiecare anotimp au loc schimbari climatice si fiecare sezon isi are rolul sau in agricultura. Daca aveti un solar si sunteti in cautare de plasa de umbrire, indicat ar fi sa o montati la inceputul sezonului calduros. Vremea calda afecteaza dezvoltarea corecta a plantelor si a legumelor din solar, dar pentru evitarea acestor probleme s-a creat plasa minune despre care vorbim. Acum va puteti mari solariile si puteti sta linistiti in privinta cresterii plantelor si a legumelor dumneavoastra.

NU RATA:   Alexandru Zamfirescu, despre recenta reintroducere a amenzilor pentru neplata parcarii in Constanta: "Parcarea s-a plătit și se va plăti la Constanta, dar nu DOAR cum vrea primarul!"

Fotosinteza este vitala pentru supravietuirea plantelor, si aceasta se realizeaza cu ajutorul luminii si a razelor solare. Din cauza caldurii, plantele sufera o transpiratie excesiva, care ulterior duce la uscarea frunzelor si nedezvoltarea corecta. Prin acest proces, se reduce productivitatea si calitatea legumelor. In trecut, oamenii plantau plantele si legumele sub copacii mari, pentru a le oferi umbra optima dezvoltarii. Acum nu mai este nevoie de asta.

Sistemul cel mai utilizat pentru reducerea razelor solare este montarea plasei de umbrire de buna caitate

Gradul de umbrire al plaselor difera in functie de plantele sau legumele care se afla in solar. Bineinteles ca plantele au nevoie de lumina pentru a se dezvolta corect, insa pe vremea caniculara acestea primesc lumina excesiva care dauneaza. Pentru rezolvarea acestei probleme, puteti apela la montarea peste solarii a plaselor de umbrire, care reduc intensitatea razelor solare si ofera o temperatura optima in interiorul solarului.

Plasele de putere medie se foloseste pentru a preveni deshidratarea accentuata sau ofilirea rasadurilor sau plantele taiate. Cand vine vorba de solariile cu flori in ghivece, atunci ar trebui sa folositi o plasa de umbrire cu un grad mai mare, pentru a evita deteriorarea acestora sau imbatranirea rapida. Plasa de umbrire este plasata pe solarii deasupra foliei de polietilena cu scopul de a reducere patrunderea razelor solare in solar. Daca vrei sa achizitionezi o plasa de umbrire de calitate sau o folie mulci: www.regalfermierul.ro/folie-mulcire, poti apela la Regal Fermierul, magazinul specializat in acest domeniu.

Date de contact:

Telefon/Fax:  0769 493 825 / 0336

Email: contact@regalfermierul.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here