Nu dispui de suficiente resurse financiare pentru achizitia unui nou autoturism, din reprezentanta? Nu-ti face griji, exista suficiente optiuni! Alege programele de leasing auto second hand: auto-leasing.ro/ pentru vehicule nu mai vechi de 5 ani, rulate in Germania, aflate intr-o stare tehnica si estetica exceptionala.

Vei avea multiple avantaje! Te poti astepta la un pret accesibil, la metode flexibile de plata si la garantia la orice achizitie. Iar vestile bune nu se opresc aici: cuantumul avansului pentru leasing incepe de la 10% la unii finantatori.

Cele mai importante motive pentru care merita sa cumperi in leasing

Leasingul este una dintre cele mai populare optiuni pentru finantare, utilizata frecvent nu doar pentru achizitiile auto din reprezentante, ci si in industria auto second hand. In special companiile opteaza pentru aceasta modalitate avantajoasa de plata, pentru flotele auto, dar nu numai. Merita sa cumperi un vehicul pe baza unui contract de leasing cand esti persoana juridica, intrucat poti beneficia de anumite deduceri ale ratelor si ale costurilor suplimentare.

Pentru ca acest tip de finantare functioneaza foarte asemanator cu un contract de inchiriere, rata achitata se calculeaza in functie de anumiti factori, precum: rulajul anual, marja de uzura, durata contractului si dobanda. Asta inseamna ca platesti ceea ce folosesti, avand rate mult mai accesibile decat cele pe care le impune un credit auto standard, o alternativa la un leasing auto. Daca vrei sa pastrezi autovehiculul pe o perioada scurt, primesti o noua masina reinnoind contractul.

Ce vehicule second hand merita sa cumperi in leasing auto

Oferta de autoturisme second hand este extrem de variata si de accesibila in marile companii specializate. Poti opta pentru autoturismul la volanul caruia te visezi, fie ca optezi sau nu pentru un program de leasing. Iti recomandam sa iti indrepti atentia spre vehiculele nu mai vechi de 5 ani, care vin la pachet cu functii moderne si iti asigura un plus de siguranta si confort. Se merita sa cumperi in leasing masini de ultima generatie, si sa le inlocuiesti atunci cand vrei sa faci upgrade, prin reinnoirea contractului de leasing.

NU RATA:   Hidroizolatii lichide din rasini epoxidice: etanseizare performanta cu o durata mare de viata

Din fericire, poti cumpara la mana a doua orice masina, de la modelele noi Ford, Toyota, VW, Audi, pana la auto rulate BMW, Mercedes sau orice alt brand. Ia in considerare toate detaliile: numarul de locuri, tipul de combustibil, caracteristicile si dotarile tehnice, istoricul service, kilometrajul, dar si aspectul estetic. Dupa ce ti-ai definit asteparile, nu mai ramane decat sa alegi finantatorul, in functie de criteriile solicitate.

Vezi oferta de masini second hand de la Auto-leasing.ro

Daca vrei sa cumperi un autoturism rulat prin leasing auto, credit auto, credit extern sau bani cash – iti recomandam, indiferent de optiunea ta, sa apelezi la compania Auto-leasing.ro. Cu suficient de multa experienta in domeniu, aceasta echipa este pregatita sa faca fata tuturor nevoilor tale.

Te sprijina in procesul de achizitie, iti ofera suficiente detalii despre vehiculele din oferta, se ocupa (inclusiv) de onorarea comenzilor speciale si intermediaza, de la A la Z, relatia ta cu finantatorul. Cu alte cuvinte, este partenerul de nadejde de care oricine are nevoie atunci cand cumpara masini second hand aduse din Germania. Scapa de ezitari, temeri si necunoscute si colaboreaza cu aceasta echipa de experti, care iti confera un grad ridicat de incredere, inca din primul moment. Ai garantie la orice achizitie!

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here