Procedura de deratizare Valcea presupune un complex de masuri care se aplica pentru toti factorii interesati in vederea reducerii substantiale a soarecilor si a sobolanilor. In acelasi timp, deratizarea impiedica rozatoarele sa se mai intoarca in acelasi loc pentru o perioada destul de generoasa.

Este vorba despre o masura care trebuie luata in mod constant cu precadere in spatiile foarte aglomerate, asa cum sunt pietele, centrele comerciale sau scarile de bloc, adica locuri in care traficul este unul intens in permanenta.

Cine ar trebui sa se ocupe de deratizare Valcea?

Chiar daca ai putea fi tentat sa te ocupi singur de procesul de deratizare, cel mai bine este sa soliciti ajutorul unei echipe de specialitate, care sa se ocupe de eliminarea rozatoarelor din spatiul de care esti interesat. De ce? Expertii dispun de echipamentele potrivite, dar si de ustensilele optime cu ajutorul carora sa pulverizeze solutiile speciale.

Cand este momentul sa chemi o echipa de deratizare?

De regula, indicat este sa apelezi la procedura de deratizare in momentul in care observi rozatoare in spatiul de care esti interesat sau cand observi excrementele pe care le produc aceste animale. Poate fi vorba despre soareci sau sobolani, adica factori negativi, care iti pot influenta calitatea vietii.

Daca rozatoarele nu sunt eliminate la timp, risti sa-ti transmita boli infecto-contagioase foarte grave, asa cum sunt trichineloza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, toxiinfectii alimentare, pseudopest aviara, pesta porcina, turbare sau teniaze.

Cele mai comune tipuri de deratizare

Printre elementele de care mai trebuie sa tii cont in privinta deratizarii se numara si faptul ca ea poate fi de mai multe tipuri:

  • profilactica (preventiva) – este necesara pentru eliminarea surselor de hrana folosite de catre rozatoare. Mai mult, gaurile si crapaturile prin care soarecii si sobolanii se pot strecura trebuie acoperite, pentru a le opri accesul catre alte zone;
  • de combatere – trebuie realizata obligatoriu de catre toate persoanele juridice, insa poti apela la acest procedeu si in calitate de persoana fizica.
NU RATA:   Alexandru Zamfirescu, candidat independent pentru Consiliul Local Constanta

Deratizarea se poate face atat prin metode mecanice, adica amplasarea unor capcane in zone cheie, cat si prin metode chimice, adica utilizarea unor solutii si a unor tratamente toxice.

Daca iti doresti rezultate imediate, indica teste sa folosesti metoda chimica: rozatoarele dispar in doar cateva zile.

De cate ori trebuie realizata deratizarea in acelasi loc?

In ceea ce priveste periodicitatea cu care trebuie facuta deratizarea, de 2 ori pe an ar trebui sa fie suficient pentru a tine rozatoarele la distanta. Solutiile pe care specialistii le folosesc sunt suficient de puternice incat sa reziste o perioada indelungata acolo unde au fost pulverizate.

Echipa AgromadPest.ro se poate deplasa la fata locului in cel mai scurt timp, ajutandu-te sa scapi de ,,musafirii” nepoftiti din scara de bloc, din spatiul comercial de care te ocupi sau din alte tipuri de spatii.  Daca optezi pentru metoda chimica, este indicat sa tii cont de sfaturile specialistilor care se ocupa de deratizare Valcea.

De exemplu, este bine sa nu deschizi ferestrele pentru cel putin cateva ore, astfel incat solutia folosita sa-si faca efectul eficient! In acelasi timp, tine animalele de companie departe de zonele in care au fost pulverizate solutiile speciale pentru deratizare! Chiar daca acestea nu ar trebui sa fie toxice pentru oameni si animale, cel mai bine este sa previi orice situatie nedorita.

Date de contact:

E-mail: agromadpest@gmail.com

Telefon: +4 0722 271 302

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here