Ai observat in ultimul timp ca placile de beton de la nivelul pardoselii din incinta parcului logistic s-au distantat pe verticala una de cealalta pe linia rosturilor? Inseamna ca este momentul sa iei masuri in aceasta privinta, iar stabilizatoarele de rosturi reprezinta o solutie inovatoare si eficienta, pe care o poti utiliza cu incredere! Larex Global Floor iti vine in ajutor, intrucat echipa de specialisti se ocupa de montarea stabilizatoarelor intr-un timp foarte scurt, iar astfel, rosturile isi recapata integritatea si riscurile de aparitie a accidentelor de munca scad considerabil. Mai mult, iti protejezi astfel utilajele de mici dimensiuni si iti sporesti eficienta de zi cu zi!

Cum se monteaza stabilizatoarele de rosturi?

Pentru a monta stabilizatoarele de rosturi, expertii folosesc intai carota cu ajutorul careia dau gauri in pardoseala din beton. Ulterior, in aceste gauri insereaza atent stabilizatoarele si le fixeaza cu ajutorul unei chei dinamometrice, pana cand se fixeaza perfect. Montarea unui singur stabilizator nu dureaza mult, asa ca intreaga pardoseala in centrul sau parcul logistic pe care il gestionezi poate fi imbunatatita intr-un timp foarte scurt.

Trebuie sa intrerupi activitatea in timp ce stabilizatoarele de rosturi se monteaza?

Raspunsul la aceasta intrebare este negativ, intrucat expertii Larex Global Floor lucreaza treptat, inserand stabilizatoarele pe rand. Intre timp, personalul din cadrul parcului logistic isi poate continua activitatea de zi cu zi fara intreruperi.

De ce sunt necesare stabilizatoarele?

In ceea ce priveste necesitatea stabilizatoarelor de rosturi, trebuie sa iei in calcul faptul ca acestea te ajuta sa iti eficientizezi productia si sa reduci riscul de aparitie a accidentelor la locul de munca. In acelasi timp, atunci cand angajatii ruleaza utilaje de mici dimensiuni pe o pardoseala neteda, electrostivuitoarele si transpaletii pot functiona in conditii optime, fara intreruperi. Este important sa-ti protejezi bunurile mobile, mai ales ca ai investit in ele sume importante.

NU RATA:   Sanitarele Grohe – printre cele mai cautate in magazinele de specialitate

Costuri reduse

Din punct de vedere financiar, stabilizatoarele de rosturi sunt extrem de eficiente. In loc sa inlocuiesti cu totul pardoseala de beton atunci cand se degradeaza, poti opta pur si simplu pentru montarea unor stabilizatoare de calitate ce rezista pe termen indelungat.

Beneficii

Foarte important este sa cunosti si cele mai importante avantaje pe care ti le ofera stabilizatoarele de rosturi, pentru a putea lua o decizie cat mai usor:

  • restaureaza usor stabilitatea placilor de beton pe linia rosturilor;
  • sunt usor de instalat;
  • activitatea de zi cu zi nu trebuie intrerupta;
  • productivitatea creste;
  • costurile de mentenanta scad usor;
  • utilajele transportatoare sunt bine protejate, pentru ca ruleaza din nou pe o suprafata perfect plana;
  • riscul aparitiei accidentelor la locul de munca scade;
  • profitabilitatea creste simtitor.

In ce zona poate interveni echipa Larex Global Floor?

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca expertii Larex Global Floor lucreaza in toata tara. Daca te ocupi de gestionarea unui parc sau a unui centru logistic, nu ezita sa-i chemi la fata locului, pentru a se ocupa de instalarea stabilizatoarelor de rosturi intocmai cum poti vedea aici:  https://www.youtube.com/watch?v=xnDgD4ffnuw.

Specialistii Larex Global Floor lucreaza eficient, repede si curat, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura de o gama larga de beneficii datorita stabilizatoarelor de rosturi!

Pentru mai multe detalii: https://cutt.ly/8ndHArE

Date de contact

E-mail: ofertare@lgf-floor.ro

Telefon: +4 0729-000 444

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here