Din seria celor mai populare dispozitive periferice fac parte imprimantele Canon. Usor de folosit, destul de avantajoase ca pret, cu o performanta foarte buna – acestea se regasesc, de multe ori, si in birourile de acasa.

Daca a sosit momentul sa reinlocuiesti cartuse imprimanta Canon, dar nu stii cat de greu sau de usor este acest proces, iti venim in intampinare cu cateva sfaturi pentru ghidaj. In realitate, procesul nu dureaza mult si iti va asigura buna calitate a printurilor, fara sa fii nevoit sa apelezi la un expert.

  1. Verifica nivelul de tus din cartusul actual al imprimantei

Chiar daca ai observat anumite semne, care indica necesitatea de a reinlocui cartusul, nu omite acest pas al verificarii de pe computer. Aceasta etapa este una care dureaza cateva minute si iti va oferi o imagine clara asupra nivelului de tus din cartus. In primul rand, aceeseaza (din butonul de start) panoul de setari (Settings) din calculator. Ulterior, deschide folderul Printers & Scanners si identifica imprimanta pe care o ai conectata la computer. In ultimul rand, selecteaza dispozitivul periferic de pe ecran si da click dreapta pe iconita care il reprezinta. In lista care se afiseaza, ar trebui sa gasesti optiunea de a verifica cerneala. Nimic mai simplu! Cele mai multe modele de imprimanta Canon au aceasta optiune si este de ajutor.

  • Cauta produsele noi in magazinele specializate in acest domeniu

Desi se practica, nu iti recomandam sa achizitionezi tonere pentru imprimanta din magazine universale. In primul rand, nu vei avea acces la toata gama de produse compatibile cu brandul imprimantei tale, dar nici la informatii avizate din partea echipei de suport, cum este in cazul unui mediu de achizitie specializat. Intr-un magazin care comercializeaza – exclusiv – consumabile pentru imprimanta, vei avea acces si la produse mai ieftine, compatibile, care te vor ajuta sa economisesti, dar fara a afecta buna functionare a imprimantei tale. Vestea buna este ca nu trebuie sa iei la pas toate magazinele specializate, pentru ca oferta unora dintre ele este chiar disponibila online. Nu uita sa retii numele complet al imprimantei.

  • Scoate cu atentie cartusul vechi si instaleaza-l pe cel nou
NU RATA:   Conserve pentru câini: de ce are nevoie puiul tău de hrană umedă?

Daca vorbim despre o imprimanta de tip inkjet Canon, iata cum se scoate cartusul vechi in cateva minute. Pornesti imprimanta, deschizi capacul printerului si retragi tava de iesire a hartiei, precum si extensia tavii. Este important sa nu atingi contactele electrice / duza capului de imprimare de pe cartus. In partea din dreapta, vei putea observa suportul pentru cartuse, intrucat el se deschide automat. Este momentul sa indepartezi cartusul gol. Atunci cand montezi noul cartus, fii atent sa ii indepartezi toate ambalejele si sigiliile sau banda protectoare. De regula, imprimantele inkjet Canon au rezervoare separate pentru cartuse: unul pentru cartusul negru si altul pentru cartusele colorate. Este atat de simplu!

La un click distanta, TonerPro.ro iti pune la dispozitie orice tip de toner imprimanta sau cartus

Stii cum sunt acele magazine care iti pun la dispozitie toate produsele de care ai nevoie, economisindu-ti timpul? Asa e TonerPro.ro, atunci cand vine vorba despre un cartus sau toner imprimanta.

Acest magazin specializat in consumabile pentru imprimante vinde o gama larga de produse de cea mai buna calitate. Ai preturi foarte bune, inclusiv pentru produsele originale, nu doar pentru cartusele compatibile. Merita!

Date de contact:

Tel: +40 21 348 1519

E-mail: office@tonerpro.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here