Gasesti aparat auditiv pret bun in cele mai mari centre de protezare din Romania, care colaboreaza cu producatorul de echipamente medicale Rexton. Cu o experienta de peste 50 de ani in aceasta industrie, Rexton a lucrat cot la cot cu experti din medicina, audiologie si protezare auditiva, astfel incat sa intampine nevoile pacientilor care sufera de hipoacuzie, indiferent de forma acesteia.

Solutiile oferite de Rexton sunt ultra-moderne, de ultima generatie, si reusesc sa imbunatateasca nivelul de trai al oamenilor care si-au pierdut auzul. Aparatele auditive arata bine, sunt discrete, sunt foarte usor de folosit si vin la pachet cu accesorii ce au rolul de a creste nivelul de confort al pacientului. De exemplu, aparatele auditive de tip reincarcabile se vand cu tot cu un kit de reincarcare, ce asigura mobilitate si flexibilitate chiar si fara priza.

Pretul accesibil permite ca majoritatea pacientilor sa se bucure de echipamente medicale moderne

Uita de imaginea clasicelor aparate auditive voluminoase, greu de purtat si extrem de inconfortabile in viata de zi cu zi. Odata cu evolutia tehnologiei, ne putem bucura astazi de echipamente de foarte buna calitate, de ultima generatie, prietenoase in utilizare, discrete, cu un design inovator si cu multiple functionalitati care iti vor creste nivelul de confort. Exista 3 tipuri de aparate auditive dezvoltate de Rexton: retroauriculare simple, intrauriculare standard si aparatele auditive reincarcabile, special concepute pentru oamenii activi, care isi doresc sa se bucure – din plin – de excursii si plimbari lungi in natura, fara a fi constransi de necesitatea unei prize pentru incarcarea aparatelor auditive. Cele din urma sunt extrem de populare, gratie tuturor tehnologiilor pe care le incorporeaza, ce cresc nivelul de confort.

StyleLine / StyleLine BT, aparatul auditiv de mici dimensiuni, cu un caracter estetic unic

NU RATA:   Ggrupul de Comunicare Strategica: Încă 14 persoane infectate cu noul coronavirus au murit; totalul deceselor – 541

Din seria echipamentelor medicale auditive reincarcabile face parte si StyLine / StyleLine BT, care asigura pana la patru zile de mobilitate in natura, fara acces la curent electric. Acest aparat auditiv se incarca simplu si rapid cu ajutorul unui kit mobil. Fara conectarea la priza, aparatul auditiv poate fi incarcat astfel de pana la trei ori. Mai mult, acumulatorii pe baza de Li-Ion pe care aparatele auditive StyleLine le contin asigura o foarte buna autonomie, ce ajunge si pana la 19 ore. Mobilitatea deplina conferita de aceste device-uri medicale este un avantaj peste care nu poti trece cu vederea. Pretul de achizitie este accesibil, iar design-ul bi-color contemporan merita toti banii. Este genul de aparat auditiv discret, care nu iti provoaca disconfort atunci cand il porti si ai acea senzatie ca toata lumea te priveste din acest motiv.

M-CORE SR, aparatul auditiv premiat, care se adapteaza la situatia ta

M-Core SR este un aparat auditiv premiat, care functioneaza pe baza tehnologiei Motion Core. Marele avantaj este faptul ca se adapteaza la situatia pacientului, dar are si alte beneficii pe care trebuie sa le stii: design-ul este unul inovator, caseta portabila de incarcare permite nu mai putin de 3 incarcari complete, si poti folosi pana la 4 zile acest aparat auditiv, fara a avea nevoie de o priza, atunci cand esti in natura.

Specialistii de la WeSound.ro iti recomanda gama de aparate auditive retroauriculare de la Rexton

WeSound.ro colaboreaza cu Rexton, cel mai mare producator din industrie. Specialistii comercializeaza si recomanda aparate auditive retroauriculare Rexton, in functie de situatia medicala a pacientului. La Centrul de Protezare Auditiva WeSound.ro, te bucuri de consult gratuit, in calitate de un nou pacient.

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail:  office@wesound.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here