Iti place foarte mult pestele, dar nu esti iscusit in ale bucatariei? Nicio problema: acum iti poti comanda produsele preferate direct de pe Internet, din confortul propriei locuinte.
Nu trebuie decat sa te gandesti la ce ti-ai dori sa mananci, indiferent daca doar iti este pofta sau urmeaza sa primesti musafiri pe care vrei sa-i impresionezi. De la salata icre, pana la batogul delicios de peste, macroul afumat sau pastrama de cotlet de crap, toate sunt la doar cateva click-uri distanta!
Salata icre
Delicioasa si usor de inserat in gustarile rapide, salata de icre este unul dintre preparatele de peste reprezentative, pe care trebuie sa o incerci. Ea poate fi simpla sau poate fi cu ceapa, daca iti doresti un plus de savoare si gust: o poti pune pe paine proaspata sau paine prajita si o poti decora foarte usor cu masline!
Sardelute marinate in vin
Pregatite dupa o reteta straveche, sardelutele marinate in vin sunt excelente! Este vorba despre o reteta pastrata cu grija de la pescarii rusi-lipoveni din zona Dobrogei, care au reusit sa o adapteze la ingredientele pe care le aveau odinioara la indemana. De exemplu, trebuie sa stii ca pentru realizarea acestui preparat se foloseste sprotul dn Marea Neagra, iar pentru marinarea pestelui se utilizeaza un mix de vinuri albe seci dobrogene combinate cu otet din vin.
Despre sprotul din Marea Neagra mai trebuie sa stii ca este micut, avand aproximativ 8 centimetri si este pregatit foarte atent: pestele este decapitat si eviscerat, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta oaselor.
Rapane marinate in ulei
Gustoase si aspectuoase, rapanele marinate in ulei ar trebui sa se afle si ele pe lista produselor din peste, pe care sa le incerci. Rapanele sunt atent marinate intr-un mix de ulei vegetal de floarea soarelui, otet din vin, sare, piper negru, foi de dafin, coriandru boabe si ienibahar si trebuie pastrate la 2 – 8 grade Celsius, pentru a-si pastra proprietatile.
Batog din crap argintiu
Pregatit dupa o reteta traditionala, batogul din crap argintiu este o alegere inspirata pentru tine mai ales atunci cand te asezi la masa impreuna cu cei dragi! Este vorba despre un produs obtinut prin vechea metoda de afumare la rece. Ingredientul secret care ii ofera un gust cu totul aparte este piperul verde, un condiment care face frumos legatura intre Dunare si mare.
Avand in vedere ca fileurile de crap sunt dezosate si depielate inainte de a fi puse la afumat, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta oaselor!
Pastrama de crap argintiu
Obtinuta din fileuri de peste proaspat, care sunt tavalite printr-un mix de mirodenii speciale, pastrama de crap argintiu este o delicatesa! Usturoiul temperat si aroma de cimbru iti vor incanta papilele gustative de fiecare data!
Macrou afumat la rece
Eviscerat si pregatit cu sare, zahar si piper, macroul afumat poate fi consumat impreuna cu salate proaspete sau salate de cartofi. Il poti utiliza drept aperitiv sau il poti incorpora in felurile principale de mancare, in functie de imaginatia pe care o ai!
Fie ca vrei sa incerci batog de peste, salate gustoase de icre, pastrama de crap sau rapane marinate, pe toate le poti obtine foarte usor. Deltaica.ro iti vine in ajutor in acest sens, punandu-ti la dispozitie o gama variata de produse atent pregatite dupa retete traditionale!
Date de contact:
E-mail: vanzari@deltaica.ro
Telefon: 0729.995.529