Ai observat ca parchetul de acasa nu mai are stralucirea de alta data, insa nu dispui de suficient resurse financiare pentru a-l schimba cu totul?

Nici nu trebuie, pentru ca ai la dispozite posibilitatea de a investi intr-un lac pentru parchet de calitate, cu ajutorul caruia sa intretii podeaua. Este vorba despre un produs special conceput pentru a intretine parchetul si pentru a-i reda aspectul interesant de la inceput. Trebuie sa stii, insa, cum sa-l alegi pe cel potrivit!

Ce tip de lac pentru parchet sa alegi?

In functie de finisajul pe care ti-l doresti, trebuie sa stii ca lacurile pentru parchet pot fi: semi-lucioase, lucioase sau mate. Fiecare dintre aceste variante iti asigura rezultate de top. De exemplu, daca produsele semi-lucioase si cele lucioase sunt perfecte pentru spatii mari, elegante, lacurile mate sunt recomandate mai ales in caminele in care exista copii. De ce? Micutii nu mai aluneca pe podea atunci cand folosesti lacuri mate, iar riscul de accidentare se diminueaza considerabil.

Culoarea potrivita

Din punct de vedere cromatic, lacurile pe care le ai la dispozitie sunt foarte variate. Daca vrei un aspect simplu si elegant, poti alege produsele transparente, insa daca vrei un plus de culoare, nu ezita sa alegi lacurile de culoarea mierii sau lacurile visinii. Asigura-te, insa, ca per ansamblu, podeaua va fi in concordanta cu modul in care ti-ai mobilat locuinta personala!

Timpul de uscare

In ceea ce priveste timpul de uscare, el variaza in functie de produsele in care investesti. De exemplu, exista lacuri cu uscare rapida, care sunt perfect impregnate in parchet in doar 3 – 4 ore, insa exista si lacuri care au nevoie de pana la 12 ore pentru a se usca. Gandeste-te ca va trebui sa aplici 2 – 3 straturi si la cat timp ai la dispozitie, pentru a putea lua cea mai buna decizie.

NU RATA:   Deseurile din ambalaje pe care le produci trebuie sa apara intr-un raport de mediu: vezi ce spune legea

Cum trebuie sa aplici lacul in mod corect?

Aplicarea lacului este o activitate de care te poti ocupa singur, iar astfel economisesti o suma importanta de bani. De exemplu, trebuie sa stii ca poti aplica lacul cu ajutorul unei pensule sau a unui trafalet, cu mentiunea ca acestea nu trebuie sa aiba firele mai lungi de 1,5 centimetri. In acelasi timp, este recomandat sa acoperi cu banda speciala plintele, daca nu vrei sa le lacuiesti si pe acestea!

Care sunt avantajele de care te bucuri cand lacuiesti parchetul?

Pe langa faptul ca lacul pentru parchet te ajuta sa obtii un aspect frumos in propria locuinta, trebuie sa iei in considerare si celelalte avantaje pe care le obtii:

  • parchetul este foarte bine protejat de mucegai;
  • lacurile profesionale pot fi aplicate in diferite forme, in functie de metoda pe care o folosesti;
  • poti aplica lacurile de parchet chiar si atunci cand ai incalzire in pardoseala;
  • te bucuri de o suprafata perfect neteda si stabila.

Comanda-ti produsele preferate online

Daca pana acum cativa ani trebuie sa mergi in magazinele fizice pentru a gasi lacurile potrivite pentru parchet, acum le poti comanda foarte usor online! Este suficient sa citesti descrierea produselor, pentru a-ti da seama care se potriveste in caminul tau!

Klebrom.ro iti vine in ajutor cu o gama foarte larga de produse. Online vei gasi cel mai bun lac lemn, pe care sa il aplici usor si care sa te ajute sa te bucuri de o atmosfera deosebita acasa!

Date de contact:

e-mail: office@klebrom.ro

telefon: 0265/ 328 230

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here