Cu o aplicabilitate larga, atat gama de pardoseli epoxidice, cat si cele poliuretanice, se bucura de un nivel crescut de popularitate. Ambele se aplica in forma lichida, prin turnare, iar grosimea lor poate sa varieze.

Daca pardoselile epoxidice sunt recunoscute in principal pentru rezistenta mecanica exceptionala, cele poliuretanice se disting prin durata de viata. Ambele sunt solutii foarte bune pentru orice tip de suprafete, inclusiv cele cu forme complexe, de unde si spectrul lor de utilizare larg. Pardoselile din aceste categorii sunt rezistenta la abraziune, se curata extrem de usor si faciliteaza respectarea standardelor de igiena.

Poti intalni pardoseli din rasini epoxidice in spatii comerciale, depozite, farmacii, hoteluri, bucatarii

Cel mai frecvent, pardoselile epoxidice sunt intalnite in spatiile unde este necesar un grad ridicat de igienizare. De exemplu, in industria alimentara si cea farmaceutice, unde normele de igiena sunt la cele mai inalte standarde, vei regasi acest tip de suprafete. Dar lista nu se incheie aici! Pardoselile pot fi implementate si in domeniul hotelier sau industriale, precum si in spatiile de birouri, cladirile comerciale, showroom-uri si aeroporturi. Acolo unde traficul este intens, se poate implementa – cu brio – o astfel de solutie tehnica, avand un aspect estetic valoros si un randament excelent. Suprafetele de o netezime perfecta sunt tot mai intalnite astazi si in institutiile publice, fiind o solutie castigatoare si in acest caz.

Pardoselile poliuretanice sunt comune in depozite, spatii de birouri, sali de clasa, parcari, rampe, garaje

Tot o arie mare de aplicabilitate au si pardoselile poliuretanice, intalnite frecvent in parcari, garaje pentru masini, rampe, depozite, spatii de birouri, cabine de dus, vestiare, trotuare stradale, sali de clasa sau institutii spitalicesti. Varietatea acestor destinatii este strans influentata de rezistenta pardoselilor, durata indelungata de intrebuintare pe care o au, gradul crescut de elasticitate, usurinta de curatare, precum si posibilitatea de a efecta reparatii doar in zonele afectate. Costurile de exploatare sunt avantajoase in cazul acestui tip de suprafete: nu va trebui sa faci o investitie semnificativa, pentru a te bucura de performanta pardoselilor poliuretanice. Impermeabilitatea stratului elastic este un alt avantaj de care merita sa tii cont.

NU RATA:   Amenzi uriașe pentru campare ilegală şi pentru accesul cu maşinile pe plajele de la Vadu şi Corbu

Sistemele MASTERTOP pentru pardoseli garanteaza avantaje superioare ale suprafetelor

Fie ca optezi pentru pardoseli obtinute din rasini epoxidice, fie ca vrei alege pardoselile poliuretanice, iti recomandam sistemul MASTERTOP. Acesta garanteaza avantaje pe care alte tipuri de suprafete nu le pot bifa cu succes. Cele mai inalte standarde de exigenta sunt usor de obtinut, prin acest sistem recomandat de specialistii cu o vasta experienta in pardoseli. Durata indelungata de intrebuintare este unul dintre avantajele pe care le confera, alaturi de cerintele avansate de rezistenta (chimica, mecanica etc – in functie de tipul de pardoseala), emisii scazute, usurinta in curatare si  nu numai. Cauta specialisti care se ocupa de implementarea sistemului MASTERTOP de la A la Z, dispunand de cele mai bune materiale de pe piata.

Pardoseliindustriale.ro, expertii care folosesc sistemul MASTERTOP pentru pardoseli poliuretanice

Experti in pardoseli poliuretanice, epoxidice, elicopterizate, antistatice, decorative (si nu numai), cei de la Pardoseliindustriale.ro lucreaza cu sistemul MASTERTOP si respecta cele mai avansate cerinte pe care le poate avea un client.

Daca vrei sa te bucuri de functionalitatea unei pardoseli executate perfect, dar care are si un design impecabil, colaboreaza cu Pardoseliindustriale.ro, compania cu multa experienta pe piata.

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here