Una dintre cele mai pretioase, dar si mai costisitoare tipuri de blanuri este cea de chinchilla. Vorbim despre piese de lux care se regasesc in garderoba iubitoarelor de frumos si care necesita un grad crescut de atentie, atat pentru ingrijire, cat si in procesul de achizitie.

Daca vrei sa cumperi o haina blana chinchilla, fara sa risti, urmeaza acest ghid care iti aduce in atentie nu mai putin de 3 criterii esentiale peste care nu trebuie sa treci cu vederea. Odata ce ai identificat mediul de achizitie, vei putea cumpara in siguranta.

  1. Eticheta Furmark si certificarea magazinului de unde cumperi

Atunci cand vorbim despre blanuri si hainele din blanuri, certificarea Furmark este un indicator clar al seriozitatii, calitatii si sustenabilitatii. Cauta haine cu aceasta eticheta, daca iti doresti sa ai acces, intr-un mod cat se poate de transparent, la toate informatiile ce tin de lantul de productie al hainelor de blana. Certificarea Furmark este oferita de experti independenti din domeniu. Prin scanarea codului QR sau prin introducerea seriei unice pe care il are fiecare articol vestimentar certificat Furmark, poti sa accesezi plaforma acestui sistem si sa descoperi care este povestea respectivelor blanuri, din fiecare etapa a lantului de aprovizionare. Exista un renumit magazin de blanuri in Romania ce face parte din primele 20 de branduri la nivel global atestate Furmark. Cu alte cuvinte, ai optiuni daca vrei sa cumperi in siguranta.

  • Perioada de garantie a hainelor din blana de chinchilla

Pe cat este de spectaculoasa, pe atat este de pretentioasa blana de chinchilla, ce are o nevoie constanta de atentie. Spre deosebire de blana de vizon care are o rezistenta si o duritate mult mai pregnanta, blana de chinchilla este ca un diamant ce necesita protejat pentru ca stralucirea sa nu i se piarda. Este absolut esential sa cauti magazine care iti pot oferi o perioada extinsa de garantie. Desi, conform legii, perioada de garantie standard este de 30 de zile, sunt medii de achizitie care iti castiga increderea prin prelungirea acestei perioade chiar si pana la 5 ani. Nu uita: o haina de blana se poate restiliza, remodela si purta pe o perioada de peste 15 ani. Asigura-te ca beneficiezi de garantie atunci cand cumperi un produs scump, cum este aceasta piesa de lux. Fie ca alegi o jacheta, fie ca ai o haina lunga, meriti sa te bucuri de acest atuu.

  • Serviciile de personaliare a hainelor de blana
NU RATA:   Comisia Europeană a aprobat programul IMM Factor introdus de România

Atunci cand cumperi o haina din blana de chinchilla si achiti pretul unei piese de lux, vrei sa fii 100% convinsa ca articolul vestimentar arata ca si cum ar fi fost croit pentru tine, nu-i asa? Ei bine, chiar poate fi croit special pentru tine, si nu este doar o expresie lingvistica. Cele mai mari case de blanuri din lume, dar si din Romania, vin in intampinarea ta cu servicii de personalizare a hainelor de blana. Poti opta pentru orice tip de modificare: de la culoare si marime, pana la adaugarea sau eliminarea anumitor componente.

Casa de blanuri MG, locul de unde merita sa cumperi orice tip de haina de blana

Casa de blanuri MG din tara noastra face parte din categoria primilor 20 de manufacturieri de pe glob certificati Furmark. Iti ofera o garantie (intre 3 si 5 ani) extinsa la absolut orice tip de produs si este unul dintre cele mai serioase si apreciate medii de achizitie din Romania. Poti personaliza orice tip de haina!

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here