O varianta optima de impermeabilizare este reprezentata de gama de hidroizolatii lichide, realizate prin rasini epoxidice.

Acestea realizeaza o pelicula care sigileaza perfect suprafetele, motiv pentru care se recomanda pentru acoperisuri, suprafete din beton, terase, balcoane, garaje, tabla zincata, tabla veche, camere frigorifice, piscine, bazine, rezervoare si nu numai. Aria de aplicare este extrem de vasta, datorita performantelor pe care le ofera acest sistem de hidroizolatii. Impermeabilizarea e mai mult decat optima.

O solutie de ultima generatie pentru etanseizarea perfecta

In zilele noastre, modalitatea cea mai optima de a hidroizola locuintele e prin utilizarea rasinilor epoxidice. Aceste hidroizolatii fac fata cu brio conditiilor meteorologice aflate intr-o permanenta schimbare in tara noastra si nu isi modifica forma in timp. Rasinile epoxidice sunt considerate un material indestructibil de catre expertii in hidroizolatii si au o durata de viata extinsa. Se aplica usor si rapid de catre specialisti si asigura o etanseizare perfecta, fara compromis. Exista chiar si varianata ecologica, prin rasini fara solventi. Exista, insa, si alte tipuri de hidroizolatii din aceasta categorie: poliuretanice sau acrilice, de exemplu.

Ce alte avantaje mai asigura hidroizolatiile lichide

Hidroizolatiile prin rasini epoxidice se remarca prin aderenta extrem de ridicata pe suprafetele aplicate, rdar si prin ezistenta si stabilitate la cel mai inalt nivel, in ciuda conditiilor de mediu agresive sau acide. Rezista cu brio la variatiile de temperatura si asigura o etanseitate completa, eliminand – din start – riscul de a se crea infiltratii. Cu alte cuvinte, este cea mai la indemana solutie prin care poti face o investitie durabila, fara sa iti pui problema cum va rezista in timp. Performanta acestor hidroizolatii nu are egal si este mult peste solutiile clasice alternative care s-au folosit in trecut pentru impermeabilizarea cladirilor.

NU RATA:   23 aprilie – Sărbătoare mare – Aproape un milion de români sărbătoresc azi onomastica

Cum si unde se aplica acest tip de hidroizolatie

Suprafata suport poate fi acoperisul, terasa, balconul, garajul, camera frigorifica, bazinul, piscina, tabla, rezervorul si nu numai. Procesul efectiv de implementare a lucrarilor se face numai de catre expertii care detin cunostintele si echipamentele necesare. Inainte de aplicarea propriu-zisa, se va curata suprafata cat se poate de bine de impuritati si se va aplica in functie de procedura tehnologica specifica. Din fericire, exista in Romania o companie specializata in hidroizolatiile lichide, cu o varietate de clienti in portofoliu. Oferta de pret este avantajoasa, iar rezultatele garantate depasesc orice nivel de asteptari. Da, merita!

Hidroizolații-Terase.ro este o companie experta in hidroizolatii, ce merita increderea ta

Vrei sa beneficiezi de rezultate perfecte, fara sa iti risti timpul, banii sau… rabdarea? Apeleaza cu incredere la echipa Hidroizolații-Terase.ro si asteptarile tale vor fi depasite. Aceasta companie are o vasta experienta in domeniu, un portofoliu vast de clienti si se orienteaza dupa nevoile celor cu care colaboreaza.

Este o firma cu o abordare moderna, care isi propune sa iti livreze cele mai bune solutii in cel mai scurt timp. Are suficienta experienta pentru a aborda orice tip de proiect, fie ca ai nevoie de hidroizolatii pentru acoperis sau terasa, fie ca vrei sa blochezi infiltratiile de apa in garaj, balcon si nu numai. Se ocupa inclusiv de hidroizolarea piscinelor, a bazinelor si a rezervoarelor de apa sau chiar a camerelor frigorifice. Fara indoiala, Hidroizolații-Terase.ro este compania cu care vrei sa colaborezi in zilele noastre.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here