Astazi exista pe piata mult mai multe produse din orice domeniu, multe dintre ele fiind cumparate doar din curiozitate si dorinta, nu neaparat pentru ca oamenii ar avea nevoie de obiectele respective. Din fericire, nici unul din produsele de tip sanitare Grohe nu este cumparat astfel. Cu totii avem nevoie de baterii in casele noastre, atat in baie, cat si in bucatarie.

Gasim pe piata sanitare Grohe pentru ambele incaperi, numarul modelelor fiind unul atat de ridicat incat de multe ori ne este foarte greu sa alegem. Gasim baterii inalta, baterii cu dus ce se extinde, baterii cu filtru, baterii pentru dus, seturi de dus fix si mobil, iar lista acestor modele poate continua aproape la nesfarsit.

De ce exista atat de multe produse pe piata?

Numarul tipurilor de baterii de pe piata se ridica la nivelul miilor. De ce, ne-am putea intreba. Am putea spune ca era mai usor in trecut cand aveam un numar limitat de modele, alegeam unul dintre ele si terminam treaba pe care o aveam de facut. Astazi insa, totul se dezvolta foarte puternic, avem acces la mult mai multa informatie si la mult mai multe produse din afara. Fiind expusi la aceste lucruri, ne dorim ca si noi sa avem in casa noastra ceva mai special.

Din fericire, tipurile de sanitare Grohe acopera o mare parte din tipurile de baterii ce sa gasesc pe piata, atat in tara noastra, cat si in afara. Astfel, nevoile clientilor pot fi satisfacute foarte usor, fara sa fie nevoie de comenzi speciale la producatori sau la comenzi date in afara tarii care ajung la doua luni dupa ce aveam nevoie de produsul respectiv.

Cu ce vin nou aceste tipuri de sanitare?

Din moment ce s-a ales ca multe tipuri de baterii sa se produca si sa se vanda si in tara noastra, ele trebuie sa aduca un plus fata de cele ce existau pe piata acum 10 – 20 de ani. Acum nimeni nu isi mai doreste o baterie clasica, gri, cu o bulina rosu – albastru pe ea care sa indice cum invartim robinetul pentru a obtine apa calda sau rece.

NU RATA:   Andrei Pleșu anunță dispariția revistei Dilema Veche

Astazi cautam baterii inalte, cautam pentru bai baterii cu senzor pentru ca incercam sa reducem consumul de resurse. Vrem ca in bucatarie sa avem apa potabila la robinet, deci ne dorim o baterie cu un filtru de apa. Toate acestea nu s-ar fi gasit in toara noastra in trecut, iar acum sunt foarte cautate pe piata. Cu totii ne dorim garantia ca apa pe care o consumam de la chiuveta este una buna pentru organismul nostru. De ce sa dam bani pe sticle de apa plata, sa folosim sute de sticle de plastic si sa cheltuim bani, cand putem avea tot ceea ce avem nevoie la robinetul din bucataria proprie?

De unde as putea sa imi cumpar modele moderne de baterii pentru baie?

Daca va doriti in casa dumneavoastra unul din modelele de baterii de care am vorbit, cu siguranta le veti gasi pe toate pe site-ul celor de la Baterii-Lux. Acesta este baterii-lux.ro si prezinta pe categorii toate tipurile de produse pe care vi le-ati putea dori, de la baterii simple, pana la tipuri diferite de sistem dus si chiar si accesorii pentru baie. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti produsele potrivite, sa le adaugati in cos, iar dupa plasarea comenzii angajatii se vor asigura ca cele comandate vor ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Date de contact:

Telefon: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here