Toată lumea știe că scândura de stejar, sau parchetul masiv, este cea mai populară și solicitată pardoseală de pe piață, chiar dacă acest parchet are un preț suficient de înalt. Achiziționarea parchetului masiv la un preț atractiv, se poate face de pe site-ul https://parchet-etalon.ro/. De asemenea, parchetul masiv este destul de solicitat, deoarece această pardoseală fiabilă și durabilă poate fi utilizată în toate tipurile de spații rezidențiale. Excepție fac doar locuințele care se află sub nivelul solului, din cauza riscului de creștere a umidității, ceea ce este de nedorit pentru orice tip de parchet. De asemenea, parchetul masiv nu este recomandat dacă ai încălzire prin pardoseală, deoarece conductivitatea termică a unei plăci masive este destul de scăzută. Acest lucru poate duce și la oscilarea plăcilor de pardoseală.

Ce tip de parchet să alegi pentru o casă?

Astăzi, mulți oameni decid să cumpere parchet laminat pentru un apartament, deoarece stratul de acoperire pare solid, dar mai există și multe alte motive diferite. Parchetul laminat are o listă aproape nelimitată de avantaje, în timp ce așezarea necesită doar jumătate din costul parchetului achiziționat. Tocmai din acest motiv, pentru mulți va deveni o soluție reală. Există o selecție incredibil de mare de tipuri de parchet laminat pentru a crea un strat superior decorativ. În ciuda faptului că durata de viață a parchetului laminat este mai puțin lungă decât a parchetului masiv, are capacitatea de a crea orice aspect într-un apartament sau o casă privată. Îngrijirea cu soluții adecvate, va prelungi semnificativ durata de viață a oricărui tip de parchet.

Parchetul este, de fapt, un strat monolit, așezat astfel încât să creeze un model regulat și geometric, care creează confort și un aspect exclusivist camerei. Acest tip de acoperire este de obicei instalat în zone rezidențiale și comerciale, cum ar fi hoteluri și birouri. Magazinul online parchet-etalon.ro oferă o gamă completă de parchet pentru orice stil interior. Astăzi, parchetul este realizat dintr-o varietate de material și prin urmare, prețul produsului depinde direct de tipul de material. Parchetul poate fi realizat fie din lemn masiv, fie din materiale de inginerie, așa că există foarte puține restricții dacă dorești parchet într-o anumită culoare sau stil. Poți alege parchet în culoarea dorită și din materialul dorit, de pe site-ul https://parchet-etalon.ro/.

NU RATA:   Ce strategii SEO nu mai sunt de actualitate?

Parchet masiv pentru spații clasice

Parchetul masiv rămâne unul dintre cele mai populare stiluri de podele din lemn, mai ales în spațiile clasice vechi, cu tavane înalte și încăperi mari și spațioase. Există o tendință actuală către șipci de parchet mai mari, care arată, de asemenea, excepțional de bine în spațiile de locuit ultramoderne în plan deschis. Parchetuleste mai stabil decât alte modele. Aceasta înseamnă că este durabil, ușor de întreținut și probabil poate să dureze toată viața. Pentru aceasta, ai nevoie de soluții pentru parchet, pe care le poți cumpăra din magazinul online parchet-etalon.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here