Pergola bioclimatica reprezinta o solutie moderna, practica si eficienta, pe care o poti utiliza acasa, pentru a-ti acoperi terasa. In acest fel, vei maximiza spatiul de relaxare de care dispui, indiferent de anotimp.

Citind randurile de mai jos, poti descoperi cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le cunosti despre acest produs, astfel incat sa fii bine informat atunci cand faci o investitie!

Pergola bioclimatica – caracteristici

In comparatie cu pergolele clasice, dar si cu cele retractabile, pergolele bioclimatice sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, oferindu-ti un control total asupra functiilor pe care le insumeaza: retractare, rabatare, precum si posibilitatea de a roti lamelele de aluminiu asa cum iti doresti. Aceste produse sunt din ce in ce mai populare, nemaifiind utilizate doar la terasele restaurantelor, ci si in locuintele proprii, mai ales pe terasele din curtile proprii.

Materiale eficiente

Lamelele pergolelor bioclimatice sunt realizate din aluminiu, un material usor si rezistent, care nu aplica o presiune mult prea mare asupra structurii pergolelor. In timp, lamelele se comporta ireprosabil, indiferent de conditiile meteo. Mai exact, le poti utiliza atunci cand ploua, atunci cand ninge sau atunci cand soarele este foarte puternic, fara a-si schimba proprietatile si fara a se deforma ori decolora.

Monitorizezi usor pergola pe care o alegi

Un alt detaliu important, pe care este bine sa-l cunosti este acela ca pergolele bioclimatice pot fi actionate electric, intrucat sunt prevazute cu motoare performante, de ultima generatie. In functie de modelul pentru care optezi, poti actiona acoperisul cu ajutorul unei aplicatii mobile, de la distanta sau cu ajutorul unei telecomenzi. Nici macar nu trebuie sa te deplasezi!

Senzori practici

Cele mai bune dintre pergolele de pe piata au in componenta lor si senzori de lumina, senzori de ploaie, dar si senzori de temperatura. Asta inseamna ca acoperisul se inchide automat atunci cand detecteaza stropi de ploaie, o temperatura mult prea mare sau o intensitate a luminii peste medie. Indiferent daca esti acasa sau nu in momentul respectiv, pergola se va inchide singura. Daca esti plecat in oras si incepe sa ploua, nu trebuie sa-ti faci griji: terasa ta va fi protejata!

NU RATA:   Cauti o plasa de umbrire pentru solarul tau? Descopera-le pe cele mai accesibile

Un drenaj excelent

Printre elementele importante, pe care trebuie sa le iei in considerare in privinta pergolelor bioclimatice se numara si faptul ca acestea au un drenaj excelent datorita modului in care au fost proiectate. Sistemele complexe de jgheaburi sunt eficiente, integrate in pergole, asa ca indiferent de cat de mult ar ploua, nu vei intampina infiltratii de apa pe terasa.

Un aspect modern si interesant

Nu in ultimul rand, pergolele bioclimatice sunt interesante din punct de vedere vizual. Majoritatea modelelor sunt monocromatice, insa poti alege dintre numeroase nuante deosebite. De la albul simplu, clasic si elegant, pana la negru, wenge ori alte culori: pe toate le poti studia in momentul in care iti plasezi comanda pentru acoperisul de care ai nevoie.

Iti poti comanda pergola online

Daca nu vrei sa pleci de acasa pentru a gasi cea mai buna pergola climatica, nici nu trebuie sa o faci. Poti studia variantele pe care le ai la dispozitie direct de pe Internet, din confortul propriului camin. In baza unor masuratori exacte, firma cu care colaborezi se va ocupa de realizarea acoperisului perfect pentru terasa ta!

SoralTechnik.roiti este un sprijin de nadejde atunci cand vrei sa-ti transformi terasa intr-un loc atractiv si confortabil! Gibus Med Variaeste una dintre cele mai bune variante pe care le ai la dispozitie, iar ulterior vei putea petrece timp de calitate alaturi de cei dragi indiferent de anotimp!

Date de contact:

E-mail: office@soraltechnik.ro

Telefon: 031 430 40 33

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here