În spațiile comune ale blocurilor din zilele noastre, cutiile postale sunt primele care vor ieși întotdeauna în evidență, în cel mai bun înțeles al cuvântului.  Cutiile postale de bloc sunt, de regulă, plasate lângă avizierul asociației.

Civilizațiile orientale au acordat o mare atenție filosofiei amenajării spațiilor de locuit, separând spațiile private de spațiile publice. Ei au considerat că lucrurile bine plasate emană o energie pozitivă, adică ele vin să ajute la îmbunătățirea formei psihice a celor ce locuiesc în acest spațiu.

Cutiile poștale au ajuns azi să aibă o concurență în spațiul virtual, în căsuțele poștale electronice sau e-mail-uri.

Totuși, instituțional, adresa fizică a unui cetățean este luată în calcul mai ales în relația cu autoritățile publice locale și naționale. 

Cutiile poștale și rolul lor în justiție

Justiția se bazează foarte mult pe exactitatea citării la un domiciliu, fie cel din buletin, fie ales de către un justițiabil. Așadar, trimiterea citațiilor și comunicărilor instanțelor de judecată sau organelor de anchetă se face în cutiile poștale de la domiciul ales sau cel din actele de identitate. De aceea, accesul la cutiile poștale de la case sau la cutiile poștale de bloc este de maxim interes.

Se știe că s-au pierdut procese ori s-au câștigat în instanțe procese deoarece instanțele nu au citat corect un justițiabil și se consideră că drepturile acestuia nu au fost respectate.

Cutiile poștale de bloc și rolul lor în publicitate

Suntem obișnuiți ca în cutiile poștale virtuale să fim asaltați de ofertele publicitare la servicii de care am beneficiat sau la servicii despre care prestatorii cred că ne-ar fi utile.

NU RATA:   Colectare și reciclare sticlă cu Lion Recycle într-un mod responsabil

Publicitatea s-a făcut înaintea exploziei tehnologiei IT în cutiile poștale de la case sau în cutiile poștale de bloc.

Acolo primeam oferte de la hypermarket-uri, magazine specializate, prestatori de servicii diverse.

Cutiile poștale și importanța pentru informare despre lumea în care trăim

În copilărie, eram încântați să mergem la cutiile poștale pentru a lua ziarul bunicului sau plicul bunicii cu revistele cu rețete de bucătărie sau despre ce am numi azi life style.

În cutiile poștale de bloc varietatea de ziare și reviste a rămas în continuare foarte mare. Nu toți oamenii preferă site-urile publicațiilor, ei doresc să citească în format fizic ziare, cărți care le sosesc la poștă, iar în cutiile poștale au mandatele poștale de înștiințare.

Așadar, cutiile poștale și cutiile poștale de bloc continuă să ofere surprizele plăcute pe care ne așteptăm mereu să le găsim atunci când ajungem în fața acestora.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here