O tunsoare elegantă poate face un bărbat să arate distins și atractiv în orice anotimp, dar pentru toamnă există câteva tunsori care ies în evidență. Una dintre cele mai populare alegeri este un stil scurt cu despărțire laterală.

Adaugă structură feței și creează un aer de rafinament care se potrivește bine cu tendințele modei de toamnă. Pentru a obține acest aspect, bărbații ar trebui să-și ceară frizerului o tunsoare cu contrast ridicat, care să îmbine părțile scurte cu părul mai lung deasupra.

Lungimea vârfului poate varia de la un inch la patru inci, în funcție de preferințe și de forma feței. Pentru cei care preferă ceva puțin mai modern, luați în considerare o tăietură sub tăietură sau texturată cu o textură adăugată de-a lungul zonei coroanei.

Acest efect stratificat emană o atmosferă nervoasă, menținând în același timp liniile curate și curățenia în jurul urechilor și a decolteului, ceea ce este întotdeauna important în lunile mai reci, când jachetele și eșarfele sunt purtate zilnic.

Toamna este un moment minunat al anului pentru ca bărbații să ia în considerare o tunsoare potrivită.

Nu numai că vă poate ajuta să rămâneți cald atunci când temperaturile scad, dar vă poate îmbunătăți aspectul și vă face să vă simțiți mai încrezători. O tunsoare potrivită pentru bărbați în timpul toamnei ar trebui să fie una care să se alinieze stilului lor individual și să se potrivească cu schimbarea sezonului.

De exemplu, o tunsoare sub tunsoare sau chiar o tunsoare clasică conică va funcționa bine pentru cei care doresc să-și păstreze părul scurt, dar elegant pe parcursul lunilor mai reci. Cei cu șuvițe mai lungi pot alege să încerce câteva look-uri noi, cum ar fi straturi lungi sau poate o franjuri pentru a adăuga versatilitate și definiție părului lor.

NU RATA:   Hoții au spart magazinul eMAG din Constanța

Obținerea tunsurilor regulate pe tot parcursul toamnei este, de asemenea, importantă pentru a menține forma și structura coafurii. Acest lucru ajută la menținerea ordinei sale și evită apariția unor vârfuri despicate sau zburătoare.

Mulți bărbați au grijă deosebită de părul facial pentru a arăta bine îngrijit și stilat.

Este important pentru ei să-și mențină barba curată și sănătoasă, deoarece poate deveni uscată și fragilă pe vreme rece dacă nu este îngrijită corespunzător. În primul rând, bărbații ar trebui să investească într-un șampon pentru barbă de bună calitate, conceput special pentru barbă.

Spălarea cu săpun obișnuit va îndepărta uleiurile naturale de pe barbă și o va lăsa să se simtă uscată și fragilă. După șamponare, folosirea unui balsam ajută la restabilirea umidității care s-a pierdut în timpul zilei din cauza factorilor de mediu precum vântul sau temperaturile scăzute.

În plus, utilizarea unui balsam fără îndoială aplicat direct după spălare poate adăuga strălucire și corp la orice lungime de păr facial, fără a lăsa un reziduu gras pe față sau pe haine.

Alege Barber Shop Cluj, atunci cand cauti o frizerie in Cluj, ii gasesti in locatia de la Salon Transilvania.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here