Ești proaspătul proprietar al unui pui de câine și cauți să investești într-o alimentație de top pentru noul tău prieten?

Aflat la o vârstă fragedă, blănosul tău are nevoie de conserve cainide calitate, care să îi ofere toți nutrienții potriviți primelor luni de viață. Hrana umedă este ideală pentru pui, reprezentând un mix excelent de proteine, vitamine, minerale, dar și carbohidrați sănătoși.

Conserve câini – hidratare 100%

Un prim motiv pentru care este indicat să îi oferi puiului de câine hrană umedă în primele luni de viață este acela că plicurile și conservele sunt extrem de hidratante. Dacă prietenul tău necuvântător nu este încă obișnuit să bea apă zilnic sau nu bea o cantitate optimă de apă, nu-ți face griji. Hrana umedă îi va asigura hidratarea de care are nevoie pentru a avea o piele sănătoasă, dar și o blană strălucitoare.

Hrana umedă, excelentă atunci când dantura câinelui nu este 100% dezvoltată

Câinele tău va avea o dantură completă și permanentă abia în jurul vârstei de 5 – 6 luni, în funcție de modul în care se dezvoltă. Până la această vârstă, îi poți da cu încredere hrană umedă, pe care o poate mesteca și înghiți cu ușurință datorită texturii sale moi. Dacă atunci când are 2 – 3 luni, blănosul tău poate mânca exclusiv plicuri și conserve, treptat este indicat să le combini cu bobițe uscate, până ce câinele se obișnuieste cu noua sa hrană. Mai mult, hrana umedă este recomandată și pentru seniorii care au probleme la nivelul danturii și care nu mai au capacitatea de a mesteca suficient de bine.

Nutrienți excelenți pentru o dezvoltare armonioasă

Un alt motiv pentru care poți investi în hrană umedă pentru câinele tău este acela că ea conține toate elementele de care animalul are nevoie pentru a crește sănătos. De regulă, proteina trebuia să se regăsească într-o proporție majoritară în această alimentație, indiferent dacă ea provine din pui, pește ori vită. Celelalte ingrediente care este bine să se regăsească în hrana umedă sunt vitaminele, mineralele și carbohidrații. Evită, însă, pe cât de mult posibil produsele ce au coloranți și aditivi de gust, întrucât aceste elemente nu fac decât să afecteze sănătatea prietenului tău patruped.

NU RATA:   De ce avem nevoie de o folie pentru solarii? Iata tot ce trebuie sa stii

Un gust cu totul aparte

În comparație cu bobițele uscate, care au un miros atractiv pentru animale, hrana umedă este mult mai apetisantă și preferată de către câini. Nici animalul tău de companie nu va face excepție. Disponibilă în diverse arome, hrana umedă este extrem de gustoasă, iar textura sa umedă este mereu pe placul blănosului tău. Dacă la bobițe s-ar putea să vezi animalul strâmbându-se, acest lucru nu se întâmplă niciodată atunci când îi dai plicuri sau conserve.

Cum să păstrezi eficient hrana umedă?

Dacă investești în conserve cu un gramaj mai mare, care să fie suficient pentru 2 – 3 porții, asigură-te că după ce deschizi ambalajul, acoperi conserva și o păstrezi la frigider până la următoarea masă. Astfel, previi dezvoltarea bacteriilor. În același timp, recomandat este ca o dată ce ai deschis o conservă, să o termini în decurs de 24 de ore. Ulterior, mâncarea începe să-și piardă din proprietăți și nu mai este recomandată pentru animalul tău de companie.

Online, pe NovaFood.ro, găsești atât hrană de calitate pentru puiul tău de câine, cât și pentru pisici. Fie că ai nevoie de hrana umeda pisici, de hrană umedă pentru câini ori de boabe uscate, toate îți stau la dispoziție la doar câteva click-uri distanță. Tot aici găsești și accesorii excelente, așa cum sunt lesele ori recompense cu ajutorul cărora să îți înveți animalul să fie disciplinat!

Date de contact:

Telefon: 0724239215

Email: office@novafood.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here